Edvinas Kietas

* Paieska
* Kas naujo?
* Kas as per vienas ?
* Paveikslėliai
* Siuntiniai
* Forumas
* Puslapiai
* Čatas
* Skaitliukas
* Draugai
* Apklausos
* Ieskomi moderatorai
* Pamokos
* Zaidimu Kodai
* SLRR
* Cia Nespausti (as rimtai)
* Muzika
* Zaidimai
* Radijos
* Ivairus sveikinimai ( daug )
* Juokingi youtube klipai (dekit it jus )
* REGISTRACIJA
* parasykit 10 prizasc kdl nekenciat shules
* Spargalkes :D 4free
* Chatas NAUJAS GERESNIS
* SAMP 0.3a mod sobeit
* Simpsonu serijos visos nemokamai internete butina registracija
* apgauk drauga isdurk
* Nupiesk zmogu ir jis tau pasoks
* daug prikolu youtube klipai ir kita
* Narsyklinis zaidimas masinu gerbejams !!!

Įdomios svetainės
Lankytojai
arunkisb arunas
43 d atgal 17.04.2012 01:40:20
Kalendorius
<
Gegužė 2012
>
PATKPtŠS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ar norit but psl adminu

Balsavimo rezultatai
Top Komentatoriai
edviuz Edvinas Kietas
Komentarai: 10
Kitos svetainės
gabia000222 Gintarė Čejauskaitė
titas123 Titas NESAKYSIU
zuzis123 juozas
klaidax klaidas vitkauskas
lukas447 Lukas
Dauguma komentarų įrašai
Tapsite administratorium ...
SAMP 0.3a mod sobeit
Juokingi youtube klipai (...
Mano failai
SLRR 2.3.0 LE
Prenumerata
E-mail: 
Grįžti į titulinįEdvinas Kietas / Forumas / Pamokos / Laaaabai daug kalediniu sveikinimu

Laaaabai daug kalediniu sveikinimu

Sukurti temąSukurti temą | Į sąrašą

ĮdėjoTekstas

edviuz Išsiųsti pranešimą
Edvinas Kietas
Laaaabai daug kalediniu sveikinimu
904 d atgal 07.12.2009 19:45:15 Citata('2683971','2683971','6','830')">Pranešti apie šlamštą

Kalėdiniai sveikinimai

Kažko nepaprasto ir stebuklingo, Krentančio tiesiai į rankas.. Saulės ir sniego verčiančių šypsotis, Begalinės laimės ir meilės. Linksmų Kalėdų!

________

Kai girtas zuikelis ridena baronką, Ir senis ateina su šnapso bačka. Kai baltas arklys palei langus vaidenas... Žinok, kad Kalėdos jau čia!

________

Sėkmė ir viltis Nėra geresnio meto kaip Kalėdos, kad palinkėti Jums sėkmės, Nėra nuostabesnio laiko kaip Naujieji, kad suteikti Jums vilties.

________

Eglė, sniegas ir lemputės, Kalakutas ir šakutės, Tortas, žvakės, skrandžio bėdos, Visa tai yra Kalėdos!

________

Po eglute linkiu Jums rasti Pačių brangiausių dovanų: Jėgų pradėtus darbus tęsti, Stiprybės, polėkių, svajų, Sveikatos taurę pilnutėlę, Naujų minčių, skambių dainų Ir įkvėpimo kibirkštėlę, Ir šypsenų - švelnių, šviesių...

Dega žvakės ant eglutės, Vartos antis ant lėkštutės. Eina senis su snieguole Dovanėles dovanoja, Jeigu geras tu buvai, Gausi šližikų dykai!

________

Krinta baltos snaigės, sukasi ratu, Mes su besmegeniu geriame kartu. Lūžo besmegenis, o ir aš kartu, Ot skani degtinė, geriant su ledu!

________

Krenta snaigės, aš krentu, atsistoju, vėl krentu, atsistot jau negaliu, krenta snaigės aš guliu.. Su Šventom Kaledom!

________

Kalėdos atskubėjo, atsivežė draugų, Draugai šalia susėdo ir buvo mums smagu. Mes dūkome ir šėlom, dainavom ir draugavom... Visi šalia susėdę tikrai nenuobodžiavom.

________

Tvarte žiurkės rengia puota: Girtas zuikis graužia šluota, Vilkas šerną miške ėda, Visiems gera, nes Kalėdos!

________

Uždekime žvakes ir tyliai prisilieskim Prie Švento Kūčių stalo vakare. Be pykčio, be skriaudos Su tyluma susėskim Ir taip kaskart, kasdien ir visados. Tesklinda šiluma Ir į kasdienę būtį Ateidami visi - savi ir svetimi, Uždekime širdy po šventinę žvakutę, Pasidalindami šviesa ir ugnimi.

________

Šalti sniegynai girgžda, Tyli rami naktis, O žemę švelniai gaubia Kalėdų paslaptis. Tad laukim susikaupę Isižiebiant žvaigždės - Juk ir gūdžiausią tamsą Tikrai aušra nušvies...

________

Kalėdų šventės nuskamba varpais, Kaip visos šventės jos ateis ir vėl praeis. Lai linksmos būna jos! Na, o Naujais turtingi būkite idėjom ir darbais.

________

Sušilkime prie žmogiškumo – šventų Kalėdų laužo Ir tie, kurie liūdni, ir tie, kurie linksmi. Ir šilumos lyg duonos atsikandę, Pabūkim linksmesni, pabūkim geresni.

________

Kai baltas angelas Tau ranka tiesia, Imi tiket, kad greit aušra nušvis. Ir gruodžio ilgesys neamžinas - Ateina Kaledu džiaugsmas ir nauja viltis!

Žvaigždynų kerinti šviesa užliejo žemę. Netiesa, kad pasakoms neliko vietos... Vėl lyg vaikystėje visi Eglutę puošiame linksmi. Stebuklas senas neišblėso...

________

Pramerk akis, pažvelk aplink. Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis? Nusišypsok ir nejucia priimk Kaledu dovanas Jos laukia nuo vaikystes...

________

Tepražysta šv. Kalėdų rytą Stebuklingos snaigės ant langų, Ir pušies šakelė saulei sidabru nušvitus Lai pavirsta niekad negirdėtu stebuklu

________

Nėra geresnio meto kaip Kalėdos, Kad palinkėti Jums sėkmės, Nėra nuostabesnio laiko kaip Naujieji, Kad suteikti Jums vilties.

________

Lai krinta laimė snaigėm iš dangaus Tą mielą Kūčių naktį šventą. Te nesibaigia džiaugsmas Jums gyvenimo brangaus Ir nepalūžkit, jeigu Nuoskaudas patirt bus lemta.

________

Kučių vakarą - ramybės sielai, Kalėdų rytą - džiaugsmo širdžiai. Naujųjų Metų naktį - spindinčios laimės, Visą gyvenimą - Dievo palaimos!

________

Įvairūs sveikinimai

Girdėk sava širdimi kiekvieno skausmą - Jie tavąjį girdės... Matyk sava širdim kiekvieno džiaugsmą - Jie tavąjį matys, Mylėk kitus, save užmiršus, Ir jie tave mylės... Tikėk kitais kaip savo žingsniais, Ir jie tavim tikės!

________

Netikėk vėju – jis pažada ir negrįžta... Netikėk žiogų daina – ji per daug nerūpestinga. Netikėk medžių žydėjimu – jis laikinas ir trumpas. Tikėk meile, draugyste, tikėk tuo kas amžina!

________

Žmogus visada ko nors ieško. Tarp žvaigždžių žvaigždės, Tarp žmonių žmogaus. Lai ši žvaigždė, kurios tu ieškojai Būtų kuo šviesesnė, o gyvenimo kely Būtų kuo daugiau gerų žmonių. Nes netiesa, kad mes ieškome šviesos Ir gėlių, šilumos ir meilės. Tai savęs mes ieškome tarp jų..

________

Žmogaus gyvenimas matuojamas Ne pragyventais metais, O tai kokį pėdsaką jis palieka Kitų žmonių gyvenime, jų mintyse, Jų širdyse..

________

Kokia tu nuostabi esi – ne kiekvienam žinoti Didžiam žmoguj dažnai gyvena paslaptis... Mes linkim tau žavingą laiko žirgą pabalnoti, Kad dar ilgai tavy daužytųs Jaunystės nesutramdoma širdis!

________ Be kančių, nepažinsi pasaulio Be tamsos, nepažinsi šviesos Be žmonių, nepažinsi pasaulio Be klaidų, nematysi tiesos.

________

Kodėl gyvenime taip būna, Kad skausmas netelpa širdy. Ir viskas, kas svajota žūva Laimingi lieka tik kiti..

________

Išmokai juoktis širdžiai verkiant Išmokai ašaras nuslėpt Žinau sunku, bet ką gi padarysi Juk tam ir gimėm, kad kentėt.

________

Būk kukli, bet nesižemink Būk drąsi, bet nesikarščiuok Būk atkakli, bet neužsispyrus Būk draugiška, bet neapsimetus

________

Stebėk savo mintis — jos virsta žodžiais. Stebėk savo žodžius — jie virsta veiksmais. Stebėk savo veiksmus — jie virsta įpročiais. Stebėk savo įpročius — jie tampa charakterio bruožais. Stebėk savo charakterį — jis valdo tavo likimą..

________ Gimtadienio sveikinimai

Linkėti laimės - įprasta ir sena, Linkėti sveikatos - tau dar per anksti. Linkiu ugnies, kuri širdy rusena Ir daug draugų gyvenimo kely...

________

Gimtadieniai ir jubiliejai svaigūs Tegu išpuoš Tamsius kelius žiedais, Te laimės kelias niekad nesibaigia, Te bus širdy jaunystė amžinai.

________

Eina metai ir pila į taurę meilę, džiaugsmą, lašą svajonės lakios. Eina metai, ir kartais netyčia dovanoja truputį skriaudos. O kažkas pirmą žodį ištars, Kažkieno smilkiniais pašarmojusiais dar labiau balta snaigė pažais. Eina metai - tvirtėkit su metais ! Eina metai - jaunėkit su jais.

________

Eik gyvenimo saulės sutikti Neški šypseną, laimę kartu Tegul niekas nedrįsta sutrypti Kas svajonėse buvo brangu. Eik, šypsokis, kaip saulė Šildys šypsena širdis visų. Tegul šviečia vien laimė pasauly Tegul būna be galo šviesu.

________

Tu šypsokis linksmai, Nes jaunystė šviesi. Ir neleiski jos vėjams kedent. Ir atmink, kad visi Esam žmonės maži, Vieną kartą atėję gyventi.

________

Nusišypsok... Pažvelk į dangų... Matai, saulute šoka su menuliu tango... Po sniegą laksto jų mažyčiai spinduliukai... Jie pina laimę Tau iš meilės burbuliukų... Štai snaigių choras pradeda dainas... Jos visos šiandien tik apie Tave, Nes tai Tavo Gimtadienio Diena...

________

Ateina jubiliejai, nors nelaukiam, Juos atneša greiti laiko žirgai O dienos bėga, vis į tolį šaukia Ir nesustoja, nors labai prašai

________

18-lika Aš taip tikiu, Kad snaigės žiemą krinta Kad po žiemos pavasaris ateis Aš taip tikiu Kad būsi tu laiminga Tuomet ir liūdesys kažkur išeis Aš taip tikiu Kad šie atneš laimę Juk tau nebe 8 - neri Juk tau jau 18 - lika.

________

Tiktai rožių žiedų, Tiktai linksmų valandų, Tiktai saulės šviesos Ir laimės saldžios Gimtadienio proga linkiu

________

Jei gyvenimas būtų pasaka, Linkėčiau būti pačiu laimingiausiu žmogumi. Bet gyvenimas - kova, Todėl linkiu būti nugalėtoju.

________

Tegu vėjas nusineša tavo metus, Tegu tortas būna skanus, Tegu tave prisimena draugai, O po dangų sklando aitvarai... Su gimtadieniu!

________

Laimingas būk, kai vasara pražįsta! Laimingas būk, kai paukščiai grįžta! Laimingas būk ir rudenį ir žiemą, Laimingas būk kiekvieną dieną!

________

Gyvenimas - dienoraštis Verti, verti lapus Kas buvo - juodraštis, O švarraštis dar bus.

________

Teaušta gražus gimtadienio rytas, Tekloja takus balti rožiu žiedai, Ir kaip lašas rasos, kaip klevai nematyti Tenušvinta gyvenimo platūs keliai.

________

Kiek metų? - skaičiuoti nereikia, Kol plaka krūtinėj širdis! Jaunystę, jėgas ji suteikia, Tai kam juos skaičiuoti išvis?!

________ Ko tau palinkėti? Meilės, gal sveikatos Laimės, kaip pasaulis, didelės. Džiaugsmo, gal sėkmės? Gal šimto metų? O gal visko po truputį iš eilės

________

Tegul visi Žiedai, kurie žydėjo vakar, Gelėtu kilimu ant tavo tako klojas, Kad tu nueitum galvą išdidžiai pakėlus, O mindomi žiedai bučiuotų tavo kojas.

________

Labanakt gražūs žodžiai

Užmiega planetos, Užmiega saulutė, Pakyla į dangų mažoji žvaigždutė! Ji spindi lyg auksas, Lyg lašas ant lapo Ir savo akutėm tau sapną nutapo!

________

Mažyčiais žingsneliais atslinks naktis... Ir tyliai, nedrąsiai pabels į duris... Užklos ji tave minkštučiais sapnais... Labanakt ištars ir pradings ties langais...

________

Diena prabėgo, už lango naktis... Šiąnakt angeliukai į žemę atskris, Užeis pas tave, į tavo namus Ir atneš saldžius saldžius sapnus!

________

Kiekvieną naktį aš tave sapnuoju... Nors nesenai tik pažinau tave... Kiekvieną naktį lūpas išbučiuoju... Bet gaila, kad tiktai sapne...

________

Kai nebelieka saulės danguje, Kai žemė sapnuose paskęsta, O žvaigždės krinta į rankas.. Aš tyliai ateinu sudrumst tavo miego..

________ Saulė nusileido....dingo tamsoje... Mus abudu kviečia sapnas tyloje... Vos akis užmerkę būsim mes kartu... Šalia vienas kito ir šalia sapnų...

________

Tuk..tuk... Ateina sapnas pamažu Tu dar nemiegi negražu.. Pabėgs dar sapnas tarp lankų.. Ir nežinosi kaip smagu Pabusti po saldžių sapnų... Labanakt..

________

Užmerk akis, miegok ramiai, Tegul širdelę pakelia sparnai... Nuskrisi ten, kur daug sapnų, Sapnuoki tą kas tau brangu...

________

Paliesk mane žvilgsniu ir aš pamilsiu tas akis, O lūpos kuriomis bučiuosi sapnuosiu naktimis. Paliesk mane, į sapną panardink Ir švelniai švelniai apkabink.

________

Kada naktis apgaubia žemę Ir gęsta namuose šviesa, Tave matyt ir jausti noriu, Tu mano džiaugsmas ir aistra..

________ Užmerk akis, nes jau tamsu Ir danguje tiek daug žvaigždžių, O ta didžiausia iš visų, Atneš tau nuostabių sapnų, Kai ją pajusi nepamesk, Nes ji žinok tau nuo manęs..

________

Gražios naktys ir žvaigždėtas dangus, Tavo šiluma gaubianti mane. Apkabink stipriai ir nebėk nuo manęs Juk nieko brangesnio man už tave nėra..

________

Naktis trumpa ir laiko nėra. Užmerk akis kol saulė prašvis. Žvaigždutė maža nuneš vėl tave Kur sapnas gražus, kur tu ir dangus..

________

Kai visi visi užmiega atkeliauja dėdė miegas, Jis dalina sapniukus: ir gerus ir negerus. Aš prašiau atsiųst tave, O tas mulkis sako - NE! Labanakt...

________

Šiąnakt dovanoju Tau žvaigždes, Juoką iš laimingos praeities, Kvepiančias svajonėmis gėles Ir dalelę besidaužančios širdies..

________

Jau naktis, o prieš miegiuką aš siunčiu tau saldų saldų bučinuką

________

Kad tau netrūktų meilės - aš būsiu šalia, Kad netrūktų saulės - aš būsiu diena. Aš būsiu mėnulis aukštai danguje, Kad miegotum saldžiai ir sapnuotum mane..

________Labas rytas gražūs žodžiai

Spindi saulės spinduliukas, bunda mano mažuliukas... Labas rytas tau tariu, nors lovytėj dar guliu..

________

Saulė teka pamažu, Aš tave apkabinu, Bučinuką tau siunčiu, Nuostabios dienos linkiu.

________

Pabusk su saulės spinduliuku, Užmik su mano bučinuku, Svajok, sapnuok ar fantazuok, Jei svajos keistos - nusijuok, Tiesiog gana miegot! Labas rytas!

________

Saulė skleidžia spinduliuką - bunda mano mažuliukas. Labas rytas tau tariu, nors jau pusė keturių..

________

Labas rytas, mano saule, tikiuosi sapnai buvo saldūs ir esi žvali, nes ketinu išbučiuoti tavo gaivų kūną. Bučkis, bučkis, bučkis...

________

Pro lango plyšį į kambarį įskrieja mažas spinduliukas. Jis apsidairo pasipurto, nutupia ant tavo žanduko ir susnibžda: Labas rytas..

________

Praverk langelį Ir pažvelk į mažą saulelę. Ji išbučiuos tau žanduką Ir padovanos nuo manęs bučinuką!

________

Ėjo bučkis per girelę Ir sutiko jis širdelę, Pabučiavo į žanduką Ir paliko jai laiškiuką, Gal tikėsi, o gal ne, Bet myliu tiktai tave!

________

Gyvenimas mažytis, Jame tiktai laižytis. Laižytis ir laižytis, Nėra čia ko varžytis!

________

Meilė - vaikiškas žaidimas Meilė - velnio išradimas Meilė myli, meilė daro Meilė į kapus nuvaro..

________

Tapu tapu tapu tapu.. Eina meškinas be batų Jis keliauja pas tave Neša bučkį nuo manęs!

________

Iš visų žvėrelių, obelis gražiausia, Iš visų paukštelių, man varlė mieliausia. Iš visų daržovių, lašiniai skaniausi, Iš visų merginų tu man pats fainiausias.

________

Gyvenk linksmai Mylėk karštai Ir viskas bus OK!

________

Nuo šakutės ant šakutės šokinėjo dvi širdutės, o kai meilė jas pagavo ėmė ir pasibučiavo!

________

Nenuorama, peštukas, Sėdėdavau gale Ir grauždamas pieštuką, Trukdžiau kam nors šalia. Kelnaitės paraitytos, Kišenėje - akmuo. Apkultas, apdraskytas Vėl grįždavau namo. Nė velnio nebijojau Pripratęs prie lazdų Tvirtai laikiaus ant kojų Ėjau, pešiaus už du.

________

Jei mamytė tave bara, Tu ant jos nepyk, Jei berniukas pabučiavo, Niekam nesakyk.

________

Gandras gaudo varlytes, O berniukai mergytes, Gandras gaudo dėl mėsos, O berniukai dėl žmonos!

________

Tu mergytė kaip pupa Diskotekoj opapa Su berniuku draugavai Po savaitės palikai

________

Kai aš žiūriu į saulę - matau Tave, Kai žiūriu į mėnulį - matau Tave. Kai aš žiūriu į jūrą - matau Tave, Gal gali pasitraukt?

________ Meilės gražūs žodžiai

Mane vakaro vėjai išmokė ilgėtis, Mėnulis išmokė liūdnųjų dainų, Audringas pasaulis išmokė mylėti, Ir todėl aš tavęs nemylėt negaliu..

________

Liepki atsitraukti - Aš tai padarysiu. Liepki nemyleti - To neleis širdis. Liepki, kad pamirščiau - To nepadarysiu. Atminty Tu būsi tol, Kol plaks mana širdis

________

Yra Meilė - sako ji graži. Tai tikriausiai tol, kol mes maži. Sako, kai užaugi, būna daug sunkiau. Būkime mažyliais, bus patiems lengviau.

________

Mūsų keliai netyčia susitiko, Mums buvo pakeliui ir ėjome kartu Man buvo gera eit rytojaus pasitikti Kada šalia manęs ėjai ir tu. Mes ėjom ten kur vedė mūs likimas... Tave aš pamilau, tik vieną iš visų... O ką žada ateitis, to niekas dar nežino, Gal tikrai ne veltui susitikom - aš ir tu...

________

Kažkur tarp žemės ir dangaus. Kažkur tarp saulės ir tamsaus mėnulio. Kažkur tarp paprasto žmogaus. Yra tas didis žodis meilė. Ir kiek tas žodis mums brangus? Ka reiškia pasakyti myliu? Gal tai tik išmislas klaikus? O gal jinai atstoja viską? Kodėl jei myli tai kenti? Iš kur tiek klausimų tam žmogui kyla? Iš kur ta širdgėla baisi? Ji gali pražudyti sielą. Bet vistik meilė ji yra! Tas paprastas, kartu ir didis žodis! Bet kas nemyli! Viso to suprast negali!

________

Tu mažas gintarėlis - Jūros dugne, Tu mažas spindulėlis - Aukštai danguje, Tu mažas žmogiukas, Kurio aš geidžiu Ir be kurio gyvent negaliu...

________

Ėjo bučkis per girelę Ir sutiko jis širdelę, Pabučiavo į žanduką Ir paliko jai laiškiuką, Gal tikėsi, o gal ne, Bet myliu tiktai tave!

________

Prieblanda, aplink tyla.... Tavo lūpos, jos jau čia... Prisiglaudžia, nuramina, vėsina.... Tam nėra jokių ribų - Tai lyg jūra be krantų...

________

Guli lovoj žmogeliukas, kurio vardas Angeliukas Turi lūpas jis gražias nebučiuotas ir švelnias. Jis nubėgtų 100 mylių, kad ištartų žodį Myliu.. Su Valentino diena!

________

Sakoma reikalinga viena minutė, kad išskirtum žmogų iš aplinkinių. Viena valanda, kad įvertintum jo nuopelnus. Viena diena, kad pamiltum jį, bet reikalingas visas gyvenimas, kad vėliau jį pamirštum!

________ Tapu tapu tapu tapu.. Eina meškinas be batų Jis keliauja pas tave Neša bučkį nuo manęs!

________

Tavo vardą kartoju, kas dieną, Tavo žvilgsnio pamiršti negaliu, Tavo juoką girdžiu mėnesienoj Tik tave vieną pasauly myliu!

________

Nuo šakutės ant šakutės šokinėjo dvi širdutės, o kai meilė jas pagavo ėmė ir pasibučiavo!

________

Negaila man, kad meilė žūsta Negaila man, kad skiriasi keliai Bet gaila man, kad tave mylėjau O tu meilės nesupratai..

________

Po dangum tuo pačiu, Ta pačia lemtimi, Vienas kito ieškosime, Rasime, Lauksime. Visada - tolimi, Niekada - svetimi, Mes kaip paukščiai visvien susišauksime..

________Rožės raudonos, Cukrus saldus, Vien tik dėl meilės Sukurtas žmogus.

________

Kažkas tave apkabina, bet tai ne aš - tai rytas... Kažkas tave šildo, bet tai ne aš - tai saulė... Kažkas tavęs ilgisi ir myli, bet tai ne rytas ir ne saulė - tai aš...

________

Jeigu myli, tai mylėk, Jei nemyli, nepradėk. Pasėdėki ant šakos Velnias kitą gal atjos..

________

Laimingas tas, kas gali šypsotis Kai ašaros temdo akis, Laimingas tas, kas gali kovoti, Kai plyšta iš skausmo sirdis..

________

Naujametiniai sveikinimai

Tegul kasdien tau saulė auksą pilsto. Kasdien, kasdien - visus metus. Lai džiaugsmą, laimę ir sveikatą Naujieji metai neša į namus.

________

Šioj žemėj daug kas keista, netikėta Šioj žemėj daug kas miela ir brangu Todėl palikim teisę džiaugtis ir kentėti Palikim teisę būti žmogumi, Sušilkime visi prie žmogiškumo laužo Ir tie kurie linksmi Ir tie kurie liūdni Ir šitos šilumos lyg duonos atsilaužkime Ir būsim geresni, Ir būsim sotesni...

________

Jau snaigės šoka baltą valsą, Eglutė spindi išpuošta, Tik laukiame, kada pabels vėl Mums į duris ta valanda, Kurioj didingas metų virsmas Ir vėl naujus kelius nuties, Paskatins kurti, džiaugtis, dirbti, Svajoti, juoktis ir mylėti!

________

Štai dar vieni metai praėjo, ir vėl sedam pria stalų, bet širdį kažko dar trūksta, ko niekaip rasti negaliu, kol šaltos snaigės krenta, aš vis dar ieškau, ieškau, tavųju akių...

________

Gersim mes su seniu šalčiu Gersim mes net ir po švenčių Gersim alų vyną harą Mes išlaksim visą barą Kai bus gėralo stoka Mums padės balta meška Ji seneliui nuolanki Duos mums bačką, o gal dvi Duos mišrainės, duos šašlykų Švesim net iki Velykų !

________

Kai niekas nemato ir niekas negirdi, Tai angelas basas ateina į širdį. Naujųjų metų naktį paguodžia mus tyliai Ir laimina tuos, kurie laukia ir myli..

________

Šampaniukas burbuliuoja Ir Naujieji atskrajoja! Jei tik švęsi su saiku, Juods arklys ateis laiku. Jei padauginsi, mielasis, Per pusnis nuneš baltasis!

________

Kai dūžiai iškilmingai Naujus Metus paskelbs, Kažkas į tavo langą Nedrąsiai pasibels. Tegul tai buna laimė, Tikėjimas, viltis, Lai būna tavo meilė Ir tavo ateitis

________

Nebėr senųjų metų, Neber senos datos, Tegul Tau šie Naujieji Vien laimę dovanos!

________

Su šampano stikliuku, Su gražiausiu berniuku Palydėk senuosius Ir sutik Naujuosius!

________

Tu pakeli taurę už laimę, Už tuos, kurie švenčia kartu. Už jaunystę, kaip vėjas neramią, Už laimingus Naujuosius Metus!

________

Už Naujus, už speigą, Kai jisai už lango, Už namų jaukumą, Kai visi jį saugo. Kad sveikatos būtų Sklidini ąsočiai Ir, kad viso gero Būtų ligi sočiai!

________

Senieji Metai savo dainą baigia, O kokią mums Naujieji padainuos? Gal apie meilę, kaip šampanas svaigią, Gal apie žemėj esančius džiaugsmus? O mes norėtume Tau vieno palinkėti Būk laimingiausias žemėje žmogus.

________

Su Naujaisiais - į laimę vedančiais, Su Naujaisiais - tik džiaugsmą žadančiais, Su Naujaisiais - vien gėrį sėjančiais, Su Naujais, su Naujais artėjančiais!

________

Linkiu, kad laimės būtų kelnės pilnos Ir šnapsą gertum kibirais, Kad kelio nepastotų velnias Ir jotum tik baltais žirgais. Su Naujaisiais!

________ Linksmai sutik Naujus Metus, Surask juose naujus draugus. Bet nepamirški tų pačių Nei metų, nei draugų senų.

________

Kas pasauly miela, gera ir gražu, Naujųjų Metų dieną tau linkiu.

________

Jau rodyklė prie dvylikos slenka, Visas miestas paskendęs džiaugsme. Kaip norėčiau šią minutę šypsotis, Su Naujaisiais pasveikint tave.

________

Praėjo Kalėdos, Ir kas man iš to? Aš naktį pragėręs Ir piktas kaip šuo. Apversiu eglutę, Sukulsiu žaislus, Ir girtas sutiksiu Naujuosius Metus.

________ Sveikinimai draugams

Jei vieną dieną atsirastų noras verkti, Paskambink man... Nepažadu tavęs prajuokinti, Bet galėčiau verkt kartu su tavim... Jei vieną dieną nuspręstum dingti, Paskambink man... Neprižadu tavęs prašyti pasilikti, Bet galėtume dingti drauge... Jei vieną dieną nebūtų noro su kuo nors kalbėti, Paskambink man... Patylėsime drauge... Bet jei vieną dieną tu paskambinsi ir aš neatsiliepsiu... Vistiek ieškok manęs, Galbūt man reikia tavęs...

________

Būk rasa - ji akmenį pratašo, Būk dalgiu - jis dilgėlę nupjauna, Būk druska - ji saugo nuo sugedimo, Būk tu žemės vidury - laimės žiburys.

________

Gyvenimas - audringas šokis, Dažnai širdis skausmų pilna, Bet Tu pro ašaras šypsokis, Sakyk, gyvenimas - daina !

________

Skubėdami prarandam ir išmėtom Ir nepamatom, skrisdami dvasia, Nei uogos, sirpstančios iš lėto, Nei skausmo gero draugo akyse. Tiktai paskui, kada jau visko turim, Jau sendami, pajuntame staiga Į pačią širdį priekaištą ar dūrį..

________

Būk išdykęs pievų drugys, Būk upelis, tiltas, kelias Būk melsvas padangės vyturys Būk diemedis girioj žalias Būk tu saule, vėjas, dangus Būk plačiausios padangės mėlis Pagaliau būki tu žmogus, - Tik nebūki niekada šešėlis.

________ Tu šypsokis, Džiaukis pasiekimais, Venk triukšmingų Ir piktų žmonių. Mes - vaikai Su žvaigždžių likimais, Tik gyventi mokomės Iš savo nesėkmių.

________

Norėčiau Tau atnešti kupiną draugystės širdį, Nors ji maža, bet telpa joj be galo daug! Norėčiau Tau padovanoti giedrią ir žvaigždėtą naktį, Atnešti virš jūros klykiančią žuvėdrą, Bangų ošimą.. Gyvenimą paskirti Tau!.. Tačiau, juk aš tik draugė tau esu Ir draugiška širdim Tave myliu!

________ Sveikinimai mamai

Ačiū tau už meilę, už naktis bemieges, Už švelnumą rankų, šilumą širdies. Visada tu būsi kaip gražiausias žiedas Gėrio ir kantrybės, džiaugsmo ir vilties.

________

Duok man, mama, savo ašarėlę. Pasodinsiu ją po langeliu. Pasodinsiu, užauginsiu gėlę Skaistesniu už saulę žiedeliu Supsis žiede jos mažutis vaikas, Užliūliuotas motinos dainų...

________

Už rūpestį, vaikystės pievų rasą, Jaunystės grožį ačiū Tau tariu, Už meilę! Tuos žodžius tegu užrašo, Kaip priesaką kartoti juos turiu.

________

Gyvenime - Mama vienintelė Gėlė gražiausia... Vienintelis žiedelis, Išsiskleidžiantis nakčia... Žydintis ir niekad nenuvystantis...

________

Tavo geroje širdyje visiems užtenka vietos ir meilės, Kurios neišsenkama versmė lydi mus iki šiolei. Tavo šypsena ir glostančios akys skaidrino mano dienas, Stiprino, suteikė jėgų ir pasitikėjimo savimi. Tavo rankos šluostė mano ašaras, saugojo ir mylavo, gydė ir laimino. Ačiū tau už rūpestį, meilę ir pasiaukojimą. Myliu tave.

________

Dėkui tau už nemigo naktis, Už mokymą pažint gyvenimą, Už meilės, Džiaugsmo kupinas akis, Už viską tau dėkoju Mama.

________

Numegzk man Margą pirštinėlę, Apskleisk gėlėta skarele... Dar daugel metų, Sengalvėle, Žydėki mums obelėle!

________

Mamyte, mamyte, gyvybę man davus, Atleiski už viską, ką bloga dariau. Ištiesk savo ranką, paglostyk man galvą Ir būki laiminga - aš Dievo prašau.

________

Kas vakarą niūnuoja Liūdnąsias lopšines, Glėby tave supuoja, Kol dar esi maža

Basom kojelėm bėgai, Netyčia pargriuvai o kas tave paguodė Kai graudžiai tu verkei?

Mamos tik švelnios rankos Primins senas dienas, Mamos tik vienas žodis Vėl taps šviesia žvaigžde.

________

Jus davėt man gyvenimą: gyvent išmokėt, O ka aš atiduosiu Jums mainais? Tik raukšleles paliksiu Jums, Tik nuvargusias rankas, Tik pabirusią šarmą plaukuos... Priimkit tad šiandien manąją meilę.

________ Sveikinimai tėčiui

Tavo rankos jau pavargo, O gilios akys surimtejo, Su manim turėjai vargo, Padėkoti aš norėjau.

________

Iš Jūsų išmokome kantrybės. Iš Jūsų išmokome tiesos. Ąžuolo ir geležies stiprybės, Meilės darbui, duonai pagarbos.

________ Velykiniai sveikinimai

Miega zuikis su zuikiene, Bet sapnuoja jis lokienę, Muistos zuikis, sukinėjas, Jaučia kiaušiai ridinėjas. Čiupt už klyno, O brolyti, abu kiaušai nudažyti! Su šv. Velykom!

________

Kiškis bėga per laukus, Kiaušiais daužo grumstelius... Neduok dieve jie suduš - Tai Velykos liūdnos bus

________

Per žolytę ar per sniegą Mažas vežimėlis rieda. Traukia jį gražus arkliukas, O vairuoja jį viščiukas. Linki laimės ir sveikatos, Siūlo brendžio prie arbatos. Su Velykom!

________

Margas margas margutukas, Drūtas mielas smailučiukas, Pokšt per galą, per abu, Barkšt į kaktą - nėr lygių! Su Šv.Velykom!

________

Atėjo kiaušinis pas kitą kiaušinį ir davė kiaušinis į galvą kiaušiniui, bet šitas kiaušinis nebuvo kiaušinis ir davė kiaušinis atgal į kiaušinius

________

Saulė šviečia, gamta bunda, Tai Velykos atidunda. Lai jos atneša daug laimės, Maišą pinigų ir meilės. Su šv.Velykom!

________

Tapu tapu per laukus, Neša zuikis margučius, O gražiausią iš visų Jis įteiks tau dovanų. Su Velykom!

________

Kas čia daros? Kas čia daros? Visi šaukia - kiaušų balius. Rieda kiaušius su kiaušiukais Ir juos vejasi viščiukas. Su šventėm!

________

Mušk kiaušinį, Mušk kaimyno, Tik netaikyk jam į klyną, Ten kiaušiniai nemargi - Rimtam darbui jie skirti Su šv. Velykom!

________ Vestuviniai sveikinimai

Kokia graži diena, kai meilė Lyg saulė šviečia jums abiem, Kai šypsosi dangus ir žemė, O pievos sveikina gėlėm. Tegul ši pasaka neblėsta Rytoj, poryt ir niekados, Lai priesaikos žodžius it maldą Jūs širdys nuolat atkartos...

________

Brangieji, Esate šiandien jauna šeima Ir būsit kada nors tėvelis ir mama... Dar metai tiktai pralėkė, prabėgo, Lyg saulės spinduliai ant balto sniego, Bet sveikinam - vestuvės popierinės Maloniai šildo jūsų mylinčią krūtinę!

________

Tegul ant jūsų bendro kelio Žiedai gražiausi pražydės. O sutuoktuvių proga linkim Abiems Jums laimės didelės. Tegul vienos širdies plakimą Kita širdis visad išgirs. Jeigu jau suvedė likimas Tegul jau niekad neišskirs.

________

Kas gali būti geriau dviem žmonėm, Negu jausti, jog yra sujungti visam gyvenimui, - Kad paremtų vienas kitą visuose darbuose, Paguostų visose nelaimėse, Kad pagelbėtų vienas kitam visuose skausmuose, Kad būtų kartu tyliuose neišsakytuose prisiminimuose.

________

Jeigu žemės - tai juodžemio, Jeigu medžio - tai vaisingo, Jeigu gėlių - tai kvapnių, Jeigu sūnaus - tai narsaus, Jeigu dukters - tai gražios, Jeigu draugų - tai ištikimų, Jeigu meilės - tai amžinos.

________ Linkim daug laimingų metų, Tiek kiek sunešiojot batų, Kiek taurelių jūs išgėrėt, Alkanų kačių pašėrėt, Tiek kiek bus ir kiek jau buvo, Ko nebuvo, kas pražuvo!

________

Ir štai suradot jūs tą laimę savo Kaip tyrą lašą žvilgančios rasos Ir susikūrėt pasaulėlį mažą Užteks ir meilės ir šviesos Jei sieksit saulę - siekite abu O jei gyvenimas ir bus sunkus Vis vien gražiai ir santaikoj gyvenkit

________

Jūs eisite keliu, kuris tvirtai nutiestas Jis pilnas saulės, džiaugsmo ir audrų Kai jausit mylimas rankas ištiestas Jums niekada nebus sunku.

________

Dvi širdys kaip viena lai plaka, Tenedreba audroj ir vėjy, Suraskite į laimę taką, - Drauge žygiuodami, Jaunieji!

________ INFO GAUTA IS : http://sveikink.linksmai.lt/

---
Apsilankykite ir tapkite moderatoriumi edviuz.mylivepage.com

Komentarai: 0 Peržiūrėjo: 1552
Vardas Slaptažodis
išplėstas... ( / Registracija )

Tema

Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.

Kas svetainėje?
Аnonimai: 6, Registruoti: 0 (?)

Skundas | Patalpinta MyLivePage | | Design by NoMe | © Kolobok smiles, Aiwan